AnnabellD
ANNABELL'd.
NAMA DIBERI NURUL NABILAH BT NAZARUDDIN

NOW STUDY AT KOLEJ POLY-TECH MARA ALOR SETAR (UITM)

TAKEN ALREADY BY MUHAMMAD NOOR RIDZUAN KAMAL

I LOVE HIM DAMN MUCH. *OOPPS, jangan jealous eh, HAHA



Skin by Ridzuan Kamal
Blog owner: Bella Nazaruddin

Syukur :)
Saturday, 2 March 2013 | Saturday, March 02, 2013 | 0 comments
Assalammaulaikum and Hi again.

As we all can see, this time entry baru untuk blog Annabell"D adalah "SYUKUR".
Syukur sebab Duan yang Bella kenal, dia dah kembali. Seronok sangat malam ni :D
Lagi satu, rezeki tak putus-putus datang dalam keadaan susah.
Rumah sewa pun dah dapat then roomate pun dah decide. 
Quiz BBM 110 dan juga assignment Business telah siap. Leganya, pheww.
Syukur Alhamdulillah.
Kay, goodbye blogger. Esok kelas pukul 10 pagi dan kena submit assignment.
Sweet dream.


INDRABELLA

11 November 2011
Tuesday, 26 February 2013 | Tuesday, February 26, 2013 | 0 comments
Our Anniversary Video. Take a look :)

Mungkin tak se-sweet korang but it's really make me touched. *blushing* 

video



BERUBAH
| Tuesday, February 26, 2013 | 0 comments
Hi, I'm back :)

The story begin when I watched a Korean's drama, the title is Queen Inhyun's Man. My friends yang suggest that movie sebab that movie was so romantic and ada part yang funny and cute. So I've decided to watched it. 

Now I realize, it's too difficult to build a relationship and its not easy to maintain our relationship right? Ada masa kita bergaduh, ada masa kita gelak ketawa dan ada masa jugak I'm the one who make a trouble in my own relationship. Bila seseorang dah pergi dari hidup kita then baru kita sedar how important he/she  in our life. Memang lumrah manusia, bila ada tak dihargai, bila dah tak ada baru nak menyesal. Now, it's time for me to change. Lebih menghargai apa yang telah ditakdirkan untuk diri sendiri. Pray for me to get hidayah from Allah SWT to changes better than now.

Gambar drama Korean (Queen In Hyun's Man)




Different Time.



Dorang sangat SWEET like candy. Omo : >


INDRABELLA <3

Alor Setar :(
Friday, 28 December 2012 | Friday, December 28, 2012 | 0 comments
Mummy taknak balik Alor Setar !

Okay, so itulah tajuk Bella nak story malam ni. Bella taknak balik sana, please someone help me. Nanti balik sana kena bangun pagi seawal 6.30 pagi untuk siap-siap ke kelas. Belum puas nak rehat, dah kena paksa balik. Okay, bukan rela balik eh.  Aiyaya, bosannya nak kena packing bag bagai, nasib mak nak hantar balik, kalau tak, hmmm :( HAMPEH !

Hmm, banyak sangat hmm nya kan? Macam sedih sangat pulak. Tapi dalam sedih-sedih tu, ada jugak gembiranya. Boleh jumpa Duan, hoorayyy ! Sayang, we gonna meet tomorrow. Hulalala~

Poor you syg, hari ni awak asyik typo jea. Kenapa eh?

Nanti jadi NANTU.
I love yo jadi I LOVE I.
Besar jadi BESAT.

Kidding yea sayang, saya suka bahan awak sebab saya tersangatlah sakit hati bila awak selalu kenakan saya macam-macam. Haha, now awak kena balik, haha.

Thursday, 27 December 2012 | Thursday, December 27, 2012 | 0 comments

Ini dia Si Jantung Hati.

Ceritanya, hari tu, alaa hari tu, kami pergi date dekat Menara Alor Setar. Date ke? Hmm, tak kot. Saja pergi sebab nak snap picture buat memories. Haa, gitu***

Hmm, dia ni takdelah 'annoying'. Lelaki paling senang nak berkongsi cerita, ceritalah apa pun, dia dengar jea. Apa orang cakap, Mr. Nevermind, haha. Sorry yea syg. Saya update cerita pasal awak dekat blog saya. Hehe, sorry again my dear. Dia ni kekadang pemaghah jugak. Marah kalau I ada buat silap, kalau I degil, kalau I nakal. Haha, yelaa kan as BF mestilah dia nak tegur apa yang patut kan? Bertanggungjawab. HAHA, tapi dia ni kalau buat lawak bodoh, Ya Allah, sakit hati ada, sakit perut sebab banyak gelak pun ada. Macam-macamlah kerenahnya. Sembang-sembang jugak kan? Nama dia hmm, panjang sangat namanya haa, nevermind I bg nama pendek dia jea laa ehh, Duan. Haa, itu nama dia. Umur dia? Ish, sibuk jea taw. He 19 years old for this year, I mean 2012 ehh. 2013 nanti, pandai-pandai koranglah nak kira berapa umurnya yea. Susah senang akan bersama sampai bila-bila, InsyaAllah. Kan, awak kan? Kay laa, see you soon ehh babeh. 

MY FIRST STORY :) woot woot
| Thursday, December 27, 2012 | 0 comments
Hai uolls.
Okay, lets start with what happen with me today. 
Hari ini I terlebih rajin nak teman my grandma pergi pasar beli sarapan and ikan apa semua untuk lunch.
Okay, my blog baru siap di-edit apa semua oleh my BOYFRIEND yang super duper handsome tu. HAHA.
*Please jangan gedik sangat Bella, nanti kena marah. Grrrrrr :D
Oh, tengah seronok sangat tengok blog orang, lupa pulak yg opah masak nasi pakai dapur gas.
WARNING : NASI TU HANGUS !
Im so sorry opah, saya tak perasan yang opah masak nasi atas dapur gas. Hmm :(
Esok dah nak balik Alor Setar, bencinyaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Alor Setar adalah satu tempat yang paling susah saya nak sesuaikan diri, tapi bila difikirkan balik tempat saya menimba ilmu so come on laa, buat macam biasa-biasa saja. Haha
Macam korang semua tahu, evendo kita tak suka tempat yang kita belajar, kita kena bagi suka jugak. Kalau tak, ilmu tak berkat woo. Haha, pandainya Bella bercakap yea. Padahal masa first time I sampai sana, I dah merungut dekat my mom because I don't ever like that place. Huh, but my mom cakap, sabarlah, try and belajar sampai berjaya. One day, you akan dapat satu pengajaran yang luar biasa. ***Maybe :| 
Hmm, okaylah. Sampai sini jea ehh, I got to go my dear blog. 
Dudaaas.............